Druženje sa ukusima

Gastro tura Novi sad-32

Vreme je za lepe stvari. Za upoznavanje, druženje, hranu i otkrivanje novih mesta. Za susret kultura i razgovore o sličnostima i razlikama. Za ukuse nekima bliske, nekima potpuno nove i egzotične. Ukusi Novog Sada je moj novi projekat, tačnije gastro tura koji sam osmislila u saradnji sa novosadskim ugostiteljima kod kojih često odlazim i gde znam da spremaju dobru hranu. U ponudi je pretežno vojvođanska kuhinja i pića sa ovog podneblja. Tura podrazumeva šetnju po Novom Sadu i degustaciju hrane i pića na pet različitih mesta. Održava se subotom, počinje u vreme ručka i traje između tri i četiri sata. Maksimalan broj ljudi u jednoj turi je osam, kako bismo svi imali kvalitetan doživljaj druženja i hrane.

Atmosferu možete videti na sledećim fotografijama, a za više informacija o ceni i detaljima gastro ture možete mi pisati na mejl [email protected] (Ivana).

Gastro tura Novi sad-7

Gastro tura Novi sad-6

Gastro tura Novi sad-11

Gastro tura Novi sad-23Gastro tura Novi sad-20Gastro tura Novi sad-29 Gastro tura Novi sad-28

Gastro tura Novi sad-35 Gastro tura Novi sad-34

Pored standardne, postoje opcije za proširenje gastro ture, u zavisnosti od vaših želja i raspoloživog vremena. Jedna od takvih, proširenih ruta, koja uključuje šire okruženje centra Grada izgleda ovako.

Novi Sad-53

Novi Sad-59

Novi Sad-130Novi Sad-122

Novi Sad-160 Novi Sad-162

Vidimo se da zajedno degustiramo Ukuse Novog Sada!

Foto: Nevena Zelunka Cvijetić